Трохи хімії до пива

Чіпси

Багато хто з нас любить посидіти та випити пивка. Ще якась частина із цих багатьох любить взяти до нього пачку чіпсів або сухариків. Перше наче беруть частіше. Донедавна я думав, що чіпси шкідливіші, але якось не звертав на це уваги.

Одного прекрасно дня після деякої кількості пива я підпалив чіпси. Я не сильно здивувався, коли вони почали горіти. Ну що ж. Я перестав їх вживати, а то не дуже хочеться приймати їжу, яка палає.

Я перейшов на сухарики. Я був на 100% впевнений, що вони не такі хімічні. Але в один прекрасний момент я підпалив і їх. І що ж ви думаєте? Вони горіли не гірше.

Тепер утримуюся від тієї хімії. А взагалі краще й пива не пити) Живіть здорові!

Все услуги печати. Мы предлагаем качественную печать книг для вас и вашего бизнеса. Закажите изготовление книги у нас.

Share
  • Давно дуже не їм тої гидоти. Буе

    Вона хоч і смачна, але я ще хочу трішки пожити)

    І пиво п’ю дуже рідко та по мінімуму)

  • А що ж ти хотів? Вони ж сухі, а все сухе (ну, може і не все) буде горіти.

    Теоретично, гадаю, навіть пиво буде горіти через вміст алкоголю. Так що тепер: пиво не пити?

    З іншого боку ти звісно правий: треба вживати здорову, природню їжу: супчики, борщики, варенички, ковбаску, а не фігню якусь.

  • Воно горить через великий вміст жиру

  • Кобзар, нууу. В магазинній ковбасці теж нічого доброго)

    Ось в мене на паску батьки свою власну закоптили – ось це ковбаска) і пахне димом на дровах)

  • 2 Вертер

    А я ж і кажу про домашню! То взагалі шедевр національної кухні!

  • u know

    Вовчєг, воно горить не через “те”, що ти називаєш “хімією”.. підпали хліба, картоплю і т.д. і через пару днів питимеш лише водичку х))
    і справа не лише у вмісті жирів та інших не/органічних компонентах..а у хімічній структурі та складі тіл =p
    і да, не пий пива xD

  • Я оце недавно спробував чіпси які продаються лише у мережі супермаркетів Вопак (у здається мережі Арсен теж є), в простій собі червоно-білій упаковці і значно дешевші ніж Леіс і Люкс і скажу що на смак вони більш натуральніші….. хоча до пивка звичайно краще рибка, мяско, сирок ))))

  • u know, могла б вже і просто підписатися іменем))

    ок, я спеціально висушу і спробую підпалити)

    ось за сукарики не пам’ятаю, але чіпси плавилися 100%)

  • u know

    lol )) я ж знаю, шо ти і так знаєш,.. праграмєр )))

  • А я перестав вживати чіпси, сухарики і т.д. після того як у мене були тиждень ниркові коліки та камінці пішли. 🙂

  • Хаха 🙂 Так чіпси і будуть горіти оскільки вони органіні. Висуши будь-який овоч нарізаний тоненькими скибками і підпали — побачиш полум’я.
    От якби ти написав що вони не горять, тоді б я задувався :))) А так це не показник. Чіпси дуже шкідливі і несуть подвійну шкоду – концерогени, утворені при смаженні + смакові додатки (ароматизатори, глутамат натрію, барвник)
    Сухарики менш шкідливі оскільки містять лише ароматизатор, сіль і глутамат натрію.

    А щодо пива – я щасливий що досі в складі пива на етикетці не видно інгрідієнту з додатком «Е» :)) Так що пиво в міру можна пити. А ще краще пити пиво де використовується хороша артезіанська вода, тоді воно дуже смачне. А якщо пишуть «підготовлена вода» – це наводить на думку, що взяли воду з крану і обробили якимось чином. Але жодна устоновка чи фільтр не здатні обробити воду так щоб вона бо дай на 10% по властивостям була наближена до джерельної чи артезіанської.

  • Vet-al, вище в коментах писав, що чіпси горять)) а так, то на рахунок горіння це моє незнання. зізнаюся 🙂

    Serjart, жорстоко ти)

  • Звичайно, є багато шкідливих речей та, якось, не хочеться відмовляти собі в задоволенні їх спожити 🙂